Muurstickers zelf ontwerpen

Heeft u genoeg van standaard en wilt u nu zelf een muursticker ontwerpen?

Muurstickers ontwerpen wordt een heel avontuur als u weet wat voor mogelijkheden wij u kunnen bieden. Een eigen muursticker ontwerpen houdt niet alleen in dat u zelf een keuze kunt maken voor een tekst die u aanspreekt of zelf heeft bedacht, de vormgeving van de tekst biedt ook oneindig veel mogelijkheden. Met de vele verschillende formaten, lettertypes, kleuren en zelfs afbeeldingen kunt u de muursticker ontwerpen die geweldig zal staan in uw huiskamer, slaapkamer of wellicht kinderkamer. U kunt origineel en creatief zijn met uw muursticker eigen ontwerp.


Klik hier om zelf Muurstickers te maken!

Op onze website kan je meteen aan de slag met de muursticker zelf ontwerpen. Mocht u wat langer nodig hebben voor het perfecte ontwerp, dan bieden wij u de mogelijkheid het ontwerp op te slaan en op elk gewenst moment verder te gaan. Is de muursticker eigen ontwerp helemaal naar wens, dan kunt u uw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat de muursticker binnen 48 uur bij u thuis wordt afgeleverd.

Eenvoudig te bevestigen

Muurstickers eigen ontwerp zijn eenvoudig te bevestigen. De muurstickers zijn uitermate geschikt voor gladde muren en glasvezelbehang. Voor ruwere ondergronden bieden onze muursjablonen een uitstekend alternatief. Deze kunt u zelf inkleuren met latex muurverf.

Contact

Wil u meer informatie of deskundig advies over het zelf muursticker ontwerpen? Neem dan nu contact met ons op. U kunt ook langskomen bij onze winkel in Almere. Wij zijn elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.


Mooi op de Muur
De Binderij 9
1321 EE Almere

Voor vragen over muurstickers kunt u mailen met: info@mooiopdemuur.nl Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. U krijgt bericht als de muurtekst is verzonden.