Muurstickers

Op zoek naar extra sfeer in uw huis ? Kijk dan bij onze muurstickers en sjablonen.

Mooi op de muur heeft een uitgebreid assortiment muurstickers voor uw woonkamer, maar bijvoorbeeld ook kinderkamer muurstickers. Wilt u een eigen muursticker maken? Neem dan een kijkje in onze tekstmodule.

Een muursticker is een matte sticker die geschikt is voor alle gladde ondergronden. De muurstickers zijn eenvoudig te bevestigen en zijn binnen enkele minuten te bevestigen op uw muur. Onze muurstickers zijn beschikbaar in 30 verschillende kleuren. Mocht het zo zijn dat uw gewenste kleur muursticker hier niet tussen zit of heeft u geen gladde ondergrond dan kunt u bij ons ook terecht voor een muursjabloon in plaats van muurstickers. Onze sjablonen zijn geschikt voor licht ruwe ondergronden en wordt met latex muurverf getamponneerd. Zo kunt u dus ook zelf bepalen welke kleur het wordt. De muurstickers hechten niet goed op een ruwe ondergrond.


Bekijk ons assortiment Muurstickers

Ruim assortiment muurstickers

Mooi op de muur heeft een groot assortiment aan muurstickers en sjablonen met afbeeldingen en teksten. Deze zijn allen ingedeeld in diverse rubrieken om u een duidelijk overzicht te kunnen geven van alle muurstickers. Of u nou op zoek bent naar een muursticker tekst, muurstickers van een dier, goedkope muurstickers, of een slaapkamer muurstickers, mooiopdemuur.nl heeft het!

Vragen?

Mocht het zo zijn dat u nog vragen heeft over de muurstickers, aarzel dan niet en bel ons op: 036-5338551 Ook is onze winkel geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Adres:
Mooi op de Muur
De Binderij 9
1321 EE Almere

Voor vragen over muurstickers kunt u mailen met: info@mooiopdemuur.nl Bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. U krijgt bericht als de muursticker is verzonden.