• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden
muurstickers zelf ontwerpen

 

 

Muurstickers en Verfsjablonen

 

Je bent beland op de homepage en duidelijk aan het overwegen om de muur van een gang, kamer of kantoor-aan-huis “even” te verfraaien. Dat is beslist geen eenvoudige opgave. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Bedenk van tevoren waar je meer uitstraling aan wilt geven? Als je eenmaal rond gaat kijken, heb je ook kans dat de muren op je af vliegen. Of je hebt besloten het roer om te gooien en je witte of ietwat eentonige muren in huis een meer moderne look te geven. Je zoekt al naar muurstickers, dus blijkbaar sta je al twijfelend voor de keuze om met behulp daarvan een aparte creatie van je woon- of kantooromgeving te maken. En wil je voor de kinderen een specifieke muursticker uitkiezen? Voor je dochter die op ballet zit en je zoon die voetbalt? Wij raden je dan zeker aan om jezelf eens te verdiepen in dit fenomeen, decoratiestickers van hoge kwaliteit.

 

Weet je nog niet exact wat voor muursticker je zoekt? Of wil je liever zelf één of meerdere leuke teksten maken? Mooi op de Muur heeft een ruim aanbod in huis, dat eenvoudig te bestellen, maar ook vast te bekijken is via onze webshop. Want: Mooi op de Muur betekent meer voor je. Bij ons is het voor jou ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker uit het assortiment te laten maken terwijl je ter plekke een kopje koffie of thee nuttigt. Ook kun je bij ons je eigen gewenste tekststicker of sjabloon laten maken. In onze webshop vind je sowieso al veel pakkende teksten, die op een aparte manier zijn weergegeven. We maken gebruik van speciale lettertypes en verschillende lettergroottes waardoor de teksten extra in het oog springen. Of je een mooie tekst zoekt voor in je woon- of slaapkamer, of een grappige tekst of een recept voor de muur in je keuken – bij ons vind je vast en zeker de muurdecoratie die je zoekt!  

 

Ook voor baby- en kinderkamer hebben we een breed assortiment met onder andere kleurrijke bomen en takken, met of zonder uiltjes, aapjes en andere dieren. Ook goed lopend zijn onze groeimeter muurstickers, een speelse manier om de groei van je kindje(s) bij te houden. Tevens hebben we een aantal mooie- en lieve-tekst muurstickers. Al met al keuze genoeg om een baby- of kinderkamer een aparte, warme uitstraling te geven.

 

Ben je op zoek naar een origineel (kraam)cadeau? Geef dan eens een cadeaubon van mooiopdemuur.nl

 

Dit alles is het overwegen waard: hoe sta je tegenover de inrichting van je huis? Raak je straks gehecht aan een goed gehechte muursticker van je woon-, slaap-, baby-, kinderkamer, keuken, badkamer en/of kantoor? Zomaar even een stickertje kopen? Of met zorg en beleid een mooi Nederlands product uitzoeken voor een eerlijke en goede prijs; een product dat wij dagelijks vervaardigen en versturen vanuit ons atelier aan De Steiger 24 in Almere Haven.

 

De Steiger waar ook jij zelf aan kunt leggen om samen met ons je eigen muurstickerontwerp te maken.

 

Let wel…. ons bedrijf zit op De Steiger in Almere, maar wij hebben door die 10 jaar ervaring zelf geen steigers meer nodig (figuurlijk gezien).

 

We hadden het specifiek over een muursticker (ook wel matte folie genoemd) voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. Muurstickers hechten echter niet op ruwe ondergronden.

 

Verfsjablonen hechten zowel op gladde als op ruwe ondergronden. De sjabloon is geschikt voor o.a. glasvezelbehang, licht spachtelputz, gespoten muren (spackspuitwerk), structuurverf en uiteraard ook op gladde muren. Sjablonen hechten niet op stucwerk, dus deze ondergronden dienen eerst te worden behandeld met latex muurverf. De sjabloon wordt vervolgens ingeschilderd met latex muurverf en een tamponeerkwast. Hierin ben je vrij wat de kleurkeuze betreft en kun je zelfs de sjabloon in meerdere kleuren tamponneren.

 

Veel plezier met je zoektocht bij mooiopdemuur.nl en schroom niet om eigen creaties aan te bieden!