Algemene voorwaarden

 1. U kunt uw bestelling via de webwinkel bij www.mooiopdemuur.nl en in onze winkel te Almere kopen.
 2. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij versturen het pakket aangetekend via PostNL en berekenen hiervoor € 5,95. Bestelt u persoonlijk in onze winkel te Almere, dan bespaart u de verzendkosten. Eventuele vertraging bij PostNL valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Uw bestelling kan niet worden geannuleerd wanneer deze als gevolg van vertraging bij PostNL pas later wordt ontvangen dan de aangegeven levertijd. Bestellingen geplaatst via onze site worden verzonden met PostNL.
 3. Mocht u onverhoopt na de ontvangst van onze bevestiging, besluiten, om uw bestelling te annuleren, dan kan dat alleen als u binnen 1 uur na ontvangst van onze bevestiging, ons per E-mail dat laat weten. Is uw annulering niet binnen dit uur ontvangen, dan zijn wij genoodzaakt om 30% van het aankoopbedrag te vorderen voor behandelingskosten. Na het inhouden van 30% behandelingskosten wordt het restantbedrag binnen 72 uur teruggestort op uw rekening.
 4. Zichttermijn. (niet goed, geld terug)
  De producten van mooi op de muur zijn altijd maatwerk, en in opdracht vervaardigd, daardoor kunnen bestelde producten niet worden geretourneerd. Uitzondering is artikel 3.
 5. Aansprakelijkheid.
  Mooi op de muur sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade ontstaan doordat de door ons geleverde producten:Op hiervoor onbestemde ondergronden wordt gemonteerd.
  Op eigendom van derden wordt gemonteerd.
  Onrechtmatig wordt verwerkt.Mooi op de muur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel / immaterieel vlak, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

  Als u tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-rechten op berusten, meld dit dan via de mail of telefonisch,en wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site.
  Onze artikelen zijn te goeder trouw ontworpen en wij kunnen deze helaas niet controleren via een databank (auteursrecht) of er enige vorm van copy-rechten op rusten.Mooi op de muur kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

  Zelf eigen teksten maken:
  Wij zijn niet aansprakelijk voor zelf gemaakte teksten waar copyright of auteursrechten op zijn afgegeven, de klant zal zelf verantwoordelijk zijn voor het ontwerp welke is opgemaakt in onze tekstmodule. Of wanneer een eigen gemaakt digitaal bestand aangeleverd is en besteld.

  Mooi op de muur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij opbrengen of verwijderen van onze producten.

  Op pas geschilderde, behangen, en geschilderde behangen muren kan schade ontstaan doordat de verf c.q. behang nog niet uitgehard is. Neem geen risico en probeer op een onopvallende plek schilderstape te plakken en kijk bij het verwijderen van de tape of de verf meekomt, is dit het geval dan kunt u ons product nog niet bevestigen.

 6. Niet alle behangsoorten zijn geschikt om ons product op te bevestigen.De matte en de glans folie kunnen worden verwijderd. Op de meeste ondergronden gaat dit zonder schade aan te brengen. Op behang kan het zijn dat het behang aan het product blijft zitten. Bij de sjablonen zult u de muur opnieuw moeten schilderen aangezien er verf aangebracht is. Het verwijderen gaat het beste met een föhn, verwarm het product en verwijder dit voorzichtig. Het product kan niet opnieuw gebruikt worden.

  Onze producten zij niet geschikt voor kinderen, onze producten zijn niet gemaakt om er mee te spelen, wilt u een product van ons in de kinderkamer bevestigen, zorg er dan voor dat uw kind er niet aan kan komen.

  De aansprakelijkheid blijft ten allen tijde beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag van de betreffende levering dan wel het bedrag dat wij de klant maximaal in rekening hebben gebracht.

  De door mooi op de muur bijgeleverde plakinstructies zijn onvoorwaardelijk. Wij nemen geen aansprakelijkheid uit de wijze waarop u onze plakinstructies gebruikt.

Wil je op de hoogte blijven

van onze aanbiedingen en acties?