• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muursjablonen: Als uw muur te grof is voor een Muursticker

Neem dan onze sterk hechtende sjablonen om toch uw wens te vervullen voor een mooie muurdecoratie, wandtekst, baby-en kindergedicht en nog veel meer verrassende artikelen.

Sjablonen zijn er voor, om uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, keuken nog net dat beetje extra sfeer mee te geven. Onze sterk hechtende sjablonen kunnen gemonteerd worden op alle licht ruwe ondergronden en natuurlijk ook gladde ondergronden, waar u met latex muurverf uw eigen trendy kleur kunt bepalen.

De sjablonen zijn geschikt voor o.a. glasvezelbehang, licht spachtelputz, gespoten muren, structuurverf of gladde muren. De sjabloon is zeer flexibel en neemt de vorm van de ondergrond aan waardoor het onderlopen van de verf niet mogelijk is. Tevens kunt u een keuze maken uit 30 diverse folie kleuren die alleen op gladde ondergronden kunnen worden gemonteerd.

Wat zijn nou eigenlijk sjablonen?

Verfsjablonen geven u de mogelijkheid om een bepaalde ruimte op te fleuren. Door middel van sjablonen die op de muur worden geplakt en vervolgens worden ingetamponneerd met latex muurverf kunt u op een eenvoudige en veilige manier de mooiste decoraties op de muur creeeren. Bekijk onze video-instructie film sjablonen en zie hoe eenvoudig het is om een sjablonen te monteren en te tamponneren, of het nu spachtelmuurletters zijn of afbeeldingen.

Ruim assortiment aan sjablonen

Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment sjablonen. Ingedeeld in diverse catogerieen voor een duidelijk overzicht en met meer dan 400 klanten impressie foto's. Naast het standaard pakket dat wij aanbieden kunnen ook nog uw eigen tekstontwerp maken op sjablonen of muurstickers.

Bekijk hier onze complete collectie muursjablonen en muurstickers >>

Of ontwerp hier uw eigen muursjabloon of muursticker >>