• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden
home slider
  • Klik hier om zelf uw muursticker te ontwerpen
  • home banner
  • Klik hier voor klanten foto's

Muurstickers hebben een enorme decoratiekracht!

Op zoek naar extra sfeer in uw huis ? Neem dan een kijkje bij onze muurstickers en sjablonen. Mooi op de muur heeft een uitgebreid assortiment muurstickers voor uw woonkamer, maar bijvoorbeeld ook kinderkamer muurstickers. Wilt u een eigen muursticker maken? Neem dan een kijkje in onze tekstmodule.

Muurstickers zijn er voor ieder huis.

Een muursticker is een matte sticker die geschikt is voor alle gladde ondergronden. De muurstickers zijn eenvoudig te bevestigen en zijn binnen enkele minuten te bevestigen op uw muur. Onze muurstickers zijn beschikbaar in 30 verschillende kleuren. Mocht het zo zijn dat uw gewenste kleur muursticker hier niet tussen zit of heeft u geen gladde ondergrond dan kunt u bij ons ook terecht voor een muursjabloon in plaats van muurstickers. Onze sjablonen zijn geschikt voor licht ruwe ondergronden en wordt met latex muurverf getamponneerd. Zo kunt u dus ook zelf bepalen welke kleur het wordt. De muurstickers hechten niet goed op een ruwe ondergrond.

Ruim assortiment muurstickers

Mooi op de muur heeft een groot assortiment aan muurstickers en sjablonen met afbeeldingen en teksten. Deze zijn allen ingedeeld in diverse rubrieken om u een duidelijk overzicht te kunnen geven van alle muurstickers. Of u nou op zoek bent naar een muursticker tekst, muurstickers van een dier, goedkope muurstickers, of een slaapkamer muurstickers, mooiopdemuur.nl heeft het!

Bekijk hier ons complete assortiment muurstickers.

Zelf uw muursticker ontwerpen.

Mooi op de muur heeft een unieke muursticker ontwerp module laten ontwikkelen waarmee u zelf de mooiste muurstickers kunt maken, via een aantal eenvoudige stappen maakt u een unieke decoratie voor aan uw muur. Dankzij de uitgebreide instructie video kunt u dit hele ontwerp proces zelf uitvoeren en gaan wij vervolgens voor u aan de slag om uw unieke muursticker te maken. Komt u er toch niet helemaal uit dan helpen wij u graag met het ontwerpen.

Ga direct naar onze muursticker ontwerp pagina om uw unieke creatie te maken.