• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Unieke muurstickers die uw babykamer opfleuren!

Bent u op zoek naar uniek muurstickers voor in uw babykamer? Mooi op de muur beschikt over een ruim assortiment aan babykamer muurstickers. Veel mensen zijn op zoek naar inspiratie voor in de babaykamer. Vaak wordt een babykamer opgefleurt met een leuk behang of andere decoratie. Mooi op de muur biedt u de unieke, maar simpele mogelijkheid om met unieke muurstickers de babykamer op te fleuren. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. De muurstickers staan per categorie ingedeeld en daarnaast kunt u de foto's van onze klanten inzien.

Wat zijn nou eigenlijk muurstickers voor in de babykamer?

Babykamer muurstickers zijn leuke afbeeldingen of teksten die gebruikt worden als decoratie. De Muursticker wordt uit een folie gesneden en is daarom makkelijk zelf aan te brengen op uw gladde muur. Deze matte folie is beschikbaar is 30 verschillende kleuren. Is uw muur een beetje ruuw, dan kunt u beter gebruik maken van onze verfsjablonen. Deze verfsjablonen kunt u zelf aanbrengen en vervolgens intamponeren met onverdunde latex. Op deze manier bepaald u natuurlijk ook uw eigen kleur. Bekijk onze foto's voor leuke muurstickers babykamer.

Babykamer Decoratie

Veel mensen zijn op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Bij mooiopdemuur.nl kunt u leuke babykamer ideeën op doen. Van mooie teksten tot grote dieren afbeeldingen. Bij mooi op de muur kunt u ook zelf een tekst maken. Op deze manier heeft u helemaal een unieke muursticker in de babykamer.