• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers eigen tekst maken?

Er zijn vele aanbieders van muurstickers, maar bij ons kunt u muurstickers laten maken van uw eigen tekst!

Een mooie regel uit een zelfgeschreven gedicht, naamstickers uw favoriete songtekst of wellicht een toepasselijk quote voor de desbetreffende kamer, het kan allemaal! Muurstickers eigen tekst bieden de mogelijkheid tot de meest originele muurdecoratie. Niet alleen met de tekst, maar ook met de vormgeving kunt u uw eigen gang gaan. Uw tekst kan uitgevoerd worden in tientallen kleuren en lettertypes. U kunt de tekst horizontaal, vertikaal en zelfs gebogen laten weergeven. Bovendien kunt u de eigen tekst voorzien van afbeeldingen. U kunt uw tekst zelf indelen in het ontwerpveld muurstickers eigen tekst. In een ontwerp kunt u gebruik maken van al deze mogelijkheden.

De muurstickers eigen tekst zijn geschikt voor alle gladde oppervlakten, dus niet alleen voor muren. Hierbij kunt u denken aan deuren en ramen en zelfs aan sommige meubelen. Mocht u geen gladde muren hebben, dan kunt u altijd gebruik maken van ons alternatief: de muursjabloon. Deze heeft als bijkomend voordeel dat u met de kleur nog meer mogelijkheden heeft. U kleurt de sjablonen namelijk in met latex muurverf.

Resultaat in een handomdraai met uw eigen tekst!

Bestellingen via onze website worden binnen 48 uur bij u thuisbezorgd. Eenmaal aangekomen, kunt u gelijk aan de slag. De muurstickers eigen tekst zijn eenvoudig te bevestigen. Voor de plakinstructie kunt u onze website raadplegen.