• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Uw eigen muurstickers laten maken?

Wilt u uw muren voorzien van originele en persoonlijke muurdecoratie? Ontwerp nu uw eigen muurstickers. U ontwerpt en wij maken!

Er zijn veel verschillende aanbieders van muurstickers, maar toch kan het dan zo zijn dat er niets voor u bij zit. De oplossing voor dit probleem is dan zelf muurstickers laten maken. U kunt een muursticker laten maken die geheel voldoet aan uw wensen. Kies om te beginnen een eigen tekst uit. Dit kan een zelfgeschreven tekst zijn, maar een inspirerende regel uit een songtekst of een voor in de desbetreffende kamer toepasselijke quote is ook leuk. Met de vormgeving van uw tekst kunt u vervolgens alle kanten op. Formaat, lettertype(s) en kleur(en) kunt u zelf kiezen. U kunst de tekst spelenderwijs plaatsen, bijvoorbeeld vertikaal of rond, en zelfs voorzien van afbeeldingen. Bij het zelf muurstickers laten maken zijn de mogelijkheden dus oneindig!

Door u zelf makkelijk te ontwerpen

Op onze website staat een duidelijke uiteg. Daar krijgt u stap voor stap uitleg over het zelf muurstickers laten maken en kunt u gelijk aan de slag. Binnen een handomdraai creëert u de muursticker die voldoet aan al uw wensen.