• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Uw muurstickers zelf ontwerpen?

Heeft u genoeg van standaard en wilt u nu een muursticker zelf ontwerpen?

Muurstickers ontwerpen wordt een heel avontuur als u weet wat voor mogelijkheden wij u kunnen bieden. Een eigen muursticker ontwerpen houdt niet alleen in dat u zelf een keuze kunt maken voor een tekst die u aanspreekt of zelf heeft bedacht, de vormgeving van de tekst biedt ook oneindig veel mogelijkheden. Met de vele verschillende formaten, lettertypes, kleuren en zelfs afbeeldingen kunt u de muursticker ontwerpen die geweldig zal staan in uw huiskamer, slaapkamer of wellicht kinderkamer. U kunt origineel en creatief zijn met uw eigen muursticker ontwerp.

Op onze website kan je meteen aan de slag met de muursticker zelf ontwerpen. Mocht u wat langer nodig hebben voor het perfecte ontwerp, dan bieden wij u de mogelijkheid het ontwerp op te slaan en op elk gewenst moment verder te gaan. Is de muursticker eigen ontwerp helemaal naar wens, dan kunt u uw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat de muursticker binnen 48 uur bij u thuis wordt afgeleverd.

Eenvoudig te bevestigen

Muurstickers eigen ontwerp zijn eenvoudig te bevestigen. De muurstickers zijn uitermate geschikt voor gladde muren en glasvezelbehang. Voor ruwere ondergronden bieden onze muursjablonen een uitstekend alternatief. Deze kunt u zelf inkleuren met latex muurverf.

Dus voor elke muur is er een mogelijkheid, en onze verfsjablonen worden het meest gebruikt in heel Nederland.

Direct starten met het ontwerpen van uw muursticker kan hier...