• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers decoratief

 

Muurstickers die decoratief zijn, kun je in elke kamer plakken. Je hebt er niet een bepaalde bestemming voor, maar gebruikt deze muurstickers zuiver en alleen decoratief of soms ter ondersteuning van een mooie tekst.  En dat is niet mis. Ben je je huis aan het herinrichten en daarbij op zoek naar een moderne vorm van aanpak? Dan zit je met deze muurstickers decoratief zeker heel goed. Bij Mooi op de Muur uitgezochte decoratie muurstickers zullen je meer waarde geven aan die specifieke kamer, omdat je met persoonlijk bedachte teksten ook een toevoeging kunt geven en zo je muurstickers tekst en decoratief naar eigen idee kunt ontwerpen.

 

Wat zijn nu eigenlijk decoratieve muurstickers?

Dat is eigenlijk moeilijk uit te leggen. Het is net als abstracte kunst. Je vindt iets kunstzinnig, betekenisvol of gewoon decoratief genoeg om het in je huis te hangen. En waarom zou dat een schilderij horen te zijn? Tegenwoordig doen we dat ook met muurstickers.

 

Door middel van muurstickers die op de muur wordt geplakt kun je op simpele wijze iets moois en decoratief op de muur toveren. De decoratiesticker is een afbeelding of tekst die gesneden wordt uit folie. Deze folie wordt op de ondergrond vastgeplakt. De matte en gladde folie is echter niet geschikt voor ruwe ondergronden. Voor de ruwe ondergronden gebruiken wij dan ook sjabloonfolie voor het creëren van een decoratiesticker. Decoratiestickers die gemaakt zijn met behulp van de sjabloonfolie worden niet geverfd, maar getamponneerd met onverdunde latexverf.

 

Mooi op de Muur heeft een ruim decoratief assortiment

Bij Mooi op de Muur heb je ruim de keuze uit een groot assortiment decoratiestickers. Onze folies zijn leverbaar in 30 verschillende kleuren! Onze decoratiestickers zijn ingedeeld in diverse categorieën voor een duidelijk overzicht. Daarnaast kun je op onze site voorbeelden zien op meer dan 400 klanten-foto's. Naast de vaste ontwerpen die wij je aanbieden, kun je ook nog je eigen tekstontwerpen maken voor persoonlijke muurstickers, decoratief, in dit geval!