• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Decoratiestickers

Decoratiestickers zijn er voor om elke kamer in uw huis nog net dat beetje extra sfeer mee te geven. Dus, bent u op zoek naar een uniek modern interieur voor uw woonkamer of slaapkamer? Dan zijn decoratiestickers echt iets voor u. Met een decoratiesticker van Mooi op de Muur zult u meer waarde hechten aan die specifieke kamer, omdat de teksten een persoonlijke toevoeging zijn en ook naar uw eigen idee kunnen worden ontworpen.


Wat is nou eigenlijk een decoratiesticker?

Onze decoratiestickers geven u de mogelijkheid om elke ruimte in uw huis op te fleuren. Door middel van een sticker die op de muur wordt geplakt kunt op simpele wijze de mooiste decoraties op de muur toveren. De decoratiesticker is een afbeelding of tekst die gesneden wordt uit folie. Deze folie wordt op de ondergrond vastgeplakt. De matte en gladde folie is echter niet geschikt voor ruwe ondergronden. Voor de ruwe ondergronden gebruiken wij dan ook sjabloon folie voor het creëren van een decoratiesticker. Decoratiestickers die gemaakt zijn met behulp van de sjabloon folie worden niet geverfd maar getamponneerd met onverdunde latexverf.


Ruim assortiment aan decoratiestickers

Bij Mooi op de Muur heeft u de ruime keuze uit een groot assortiment decoratiestickers. Onze folies zijn leverbaar in 30 verschillende kleuren! Onze decoratiestickers zijn ingedeeld in diverse categorieën voor een duidelijk overzicht. Daarnaast kunt u op onze site voorbeelden zien op meer dan 400 klanten foto's. Naast de vaste ontwerpen die wij u aanbieden kunt u ook nog uw eigen tekstontwerp maken voor uw decoratieve muursticker.