• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers-Diversen.

 

Deze rubriek Diversen is weer onderverdeeld in Religie, Muziek, Landen, Sterrenbeelden, Stijlvol en Algemeen. Door de onderliggende knoppen aan te klikken kom je vanzelf bij de muurstickers terecht die jij graag zien wilt.

Ook voor muurstickers diversen of sjablonen voor iedere ondergrond geldt dat wij elk item leveren in 30 verschillende kleurenfolies. De muurstickers kun je gebruiken op alle gladde ondergronden of glasvezelbehang. Heeft je muur een licht ruwe structuur dan kun je onze sjablonen daarop toepassen en deze tamponneren met latex muurverf voor een haarscherp resultaat. Twijfel je over de hechting t.o.v. de muur, vraag dan een gratis tester aan. (zie product info).

 

Eenvoudige montage

Voor montage van alle muurstickers en sjablonen uit de rubriek muurstickers diversen geldt dat deze voor iedereen gemakkelijk is. Op onze instructiepagina vind je duidelijke video-instructie films. Hier kun je ook zien hoe je een sjabloon zou moeten tamponneren. In de verzenddoos zit tevens een extra montage handleiding en een gratis montagespatel.

Alles is bij ons mogelijk! Zie ook de tekst onderaan de homepagina mooiopdemuur.nl