• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers met interieurteksten kopen?

 

Je huis is absoluut een verlengstuk van jezelf. In veel gevallen zelfs een afspiegeling van je leven en dus heel persoonlijk. Interieurteksten kunnen net dat beetje extra dimensie aan je huis toevoegen. En dan bedoelen we specifieker muurstickers of sjablonen met interieurteksten. Wil je een aantal kale muren opfleuren? Bij mooiopdemuur.nl kun je allerlei unieke muurstickers met interieurteksten uitzoeken. Het is ook mogelijk om door jou ontworpen letters als interieurteksten op de muurstickers over te brengen. In dat geval met verfsjablonen. Kijk daarvoor hieronder en op onze tekstmodule verder op de site.

 

Interieurteksten op muurstickers of sjablonen voor iedere ondergrond

Wij leveren elk item in 30 verschillende kleurenfolies. De muurstickers kun je gebruiken op alle gladde ondergronden of glasvezelbehang. Heeft je muur een licht ruwe structuur dan kun je onze sjablonen daarop toepassen en deze tamponneren met latex muurverf voor een haarscherp resultaat. Twijfel je over de hechting t.o.v. de muur,  vraag dan een gratis tester aan. (zie product info).

 

Eenvoudige montage

Voor montage van zowel de interieurteksten via muurstickers en sjablonen geldt dat deze voor iedereen gemakkelijk is. Op onze instructiepagina vind je duidelijke video-instructie films. Hier kun je ook zien hoe je een sjabloon zou moeten tamponneren. In de verzenddoos zit tevens een extra montage handleiding en een gratis montagespatel.