• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers met Interieurteksten kopen?

Je huis is een verlengstuk van jezelf. Het is vaak een afspiegeling van je leven en dus heel persoonlijk, interieurstickers kunnen net een extra tintje toevoegen doormiddel van muurstickers of sjablonen. Wilt u uw kale muur opfleuren? Bij mooiopdemuur.nl kunt u uw unieke interieursticker uitzoeken. Het is ook mogelijk om uw eigen letters op de muur te ontwerpen. Bekijk daarvoor onze eigen tekst module.


Een interieursticker of sjabloon voor iedere ondergrond

Wij leveren elk item in 30 verschillende kleuren folie. De muursticker kunt u gebruiken op alle gladde ondergronden of glasvezelbehang. Heeft uw muur een licht ruw structuur dan kunt u onze sjablonen toepassen en deze tamponneren met latex muurverf voor een haarscherp resultaat. Twijfelt u over de hechting t.o.v. uw muur vraag dan een gratis tester aan. (zie product info).


Eenvoudige montage

Voor zowel de montage van de interieurstickers, muurdecoratie of sjablonen geldt dat deze voor iedereen gemakkelijk te monteren zijn. Op onze instructiepagina kunt vind u duidelijke video-instructie films. Hier kunt u ook zien hoe u een sjabloon zou moeten tamponneren. In de verzenddoos zit tevens een extra montage handleiding en een gratis montagespatel.