• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Zakelijke muurteksten

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw kantoor of werkruimte te verfraaien? Met onze zakelijke muurstickers trekt u zeker direct hoge ogen. Van een wereldkaart tot een inspirerende tekst, Mooi op de Muur heeft het voor u!


Ruim en divers overzicht

Onze zakelijke muurteksten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. Daarnaast kunt u de kleurstelling zo aanpassen dat deze bij de inrichting van uw kantoor of werkplaats past. Naast de stijlvolle en klassieke designs zijn er ook zeer sierlijke muurstickers te leveren. Met onze unieke ontwerptool is het mogelijk om uw zakelijke muurtekst zelf te ontwerpen en bewerken. Op deze manier is het mogelijk om het ontwerp van de teksten naadloos aan te laten sluiten op uw eigen smaak. Bekijk de foto's van klanten in ons uitgebreide overzicht om meer inspiratie op te doen.


Door iedereen gemakkelijk zelf te bevestigen

De zakelijke muurteksten worden geleverd met een instructie en bevestigingsspatel die er voor zorgt dat het monteren van uw muursticker niet fout kan gaan. De matte folie waarvan de sticker is gemaakt is verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende kleuren. U kunt deze folie bevestigen op elke gladde ondergrond. Gladde muren en glasvezelbehang zijn daarom zeer geschikt voor de zakelijke muurteksten. Het kan zijn dat uw muur ruwer materiaal bevat. In dat geval moet u kiezen voor onze sjabloonfolie, welke u kunt tamponneren met een kwast en een kleur latex naar keuze.