• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers Entree-Hal-Bad

 

Decoratieve muurstickers kun je overal wel plakken. Maar voor de eerste entree in je huis, voor een prettige sfeer tijdens een kort of langdurig verblijf op het toilet, in je gerieflijke badkamer? Daar komen toch weer specifieke entree, hal en bad muurstickers aan te pas. Ben je je huis aan het herinrichten en daarbij op zoek naar een moderne vorm van aanpak? Dan zit je met deze muurstickers uit onze collectie entree-hal-bad zeker heel goed.

 

Bij Mooi op de Muur uitgezochte interieurteksten op muurstickers zullen optimale waarde schenken aan die specifieke plekjes in je huis. Mede vanwege het feit dat je met persoonlijk bedachte interieurteksten ook een toevoeging kunt geven en zo je muurstickers, misschien compleet met decoratie naar eigen idee kunt ontwerpen.

 

Wat zijn nu eigenlijk decoratieve muurstickers? Dat is eigenlijk moeilijk uit te leggen. Het is net als abstracte kunst. Op elke plek in je huis kies je voor een andere “kunstvorm”. In dit geval zie je onder Entree prachtige interieurteksten met welkomwoorden staan. In het toilet kun je allerlei komische teksten of  wat anders uit de hand lopende teksten verzinnen en die op een muursticker laten zetten. Voor boven het bad en de wasmachine hebben we ook hele leuke plaatjes.  Kortom, klikt u gerust even verder, want u zit nu nog op een algemene pagina.

 

Door middel van interieurteksten die via muurstickers op een muur worden geplakt, kun je op simpele wijze iets moois en decoratiefs op de muur toveren. De decoratiesticker is een afbeelding of tekst die gesneden wordt uit folie. Deze folie wordt op de ondergrond vastgeplakt. De matte en gladde folie is echter niet geschikt voor ruwe ondergronden. Voor de ruwe ondergronden gebruiken wij dan ook sjabloonfolie voor het creëren van een decoratiesticker. Decoratiestickers die gemaakt zijn met behulp van de sjabloonfolie worden niet geverfd, maar getamponneerd met onverdunde latexverf.

 

Ook bij alle muurstickers op het gebied van entree, hal en bad hebben wij de juiste methode van beplakken voor gladde muren en voor meer ruwere ondergronden. Alles staat uitgebreid vermeld onder op onze site. Op welk niveau je ook aanklikt, altijd staan er beneden aan de pagina icoontjes met uitleg over de bewerking van verschillende ondergronden en daarnaast de montage films. Verder, soms wat afhankelijk per rubriekgroep, leveren we minstens in 31 kleuren.

 

We wensen je veel plezier op je zoektocht en blijf vooral niet hier hangen op de algemene pagina Muurstickers, Interieurteksten, Entree-Hal-Bad, maar dwaal verder naar alle specifieke plekken!