• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Melkglasfolie voordeur

Onderstaande artikelen zijn leverbaar in 30 muursticker kleuren of een sjabloon

There are no products matching the selection.

Bovenstaande teksten zijn n.v.t. op dit product.

 

 

 

Raamfolie laten plaatsen?

U kent het wel: matglas, raamfolie, etched-glass-effect, gezandstraalde folie. In veel huizen wordt het toegepast. Wij kunnen uw ramen voorzien van hoogwaardige raamfolie dat het effect geeft alsof uw ramen van mat glas zijn.

Door onze ruime ervaring qua monteren bieden wij deze dienst nu aan, omdat in tegenstelling tot onze muurstickers en sjablonen die eenvoudig zelf te monteren zijn, de zandstraalfolie niet gemakkelijk is om te monteren. Het aanbrengen van folie is een uitgesproken specialisme en onze monteurs hebben jarenlange ervaring.

Het wordt veel gebruikt in voordeur, (zij)ramen met de familienaam en/of het huisnummer erin verwerkt. Maar het is uiteraard ook goed geschikt voor de overige ramen van uw woning. U kunt dan kiezen voor een raamfolie met een uitgesneden tekst of afbeelding.

Wilt u een gedeelte dicht maken op uw raam? Om inkijk te voorkomen? Ook dat is mogelijk. Ideaal waar men niet gezien wil worden, maar ook het daglicht niet wil missen!

 

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in het professioneel laten monteren van gezandstraalde folie? 

Mail een foto (recht genomen) incl. uw wensen naar info@mooiopdemuur.nl
We sturen hierna zo snel mogelijk een prijsofferte op. 

Na goedkeuring offerte worden er een ontwerp gemaakt, deze versturen wij in PDF formaat. Pas wanneer u tevreden bent over het voorstel wordt een montagedatum gemaakt binnen 10 werkdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

winScroll