• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Bekijk onze klantenfoto's voor meer inspiratie!

Muurstickers voor in uw Keuken

U bent op zoek naar opfleuring in uw Keuken?. Waarschijnlijk heeft u ze al eens voorbij zien komen. Muurstickers in de keuken zijn namelijk een origineel en trendy alternatief voor het ouderwetse tegeltje in de keuken.


Een mooie plek voor uw Keuken Muurstickers?

Boven de eettafel, het koffiezetapparaat of naast het keukenraam, met onze muurstickers voor in de keuken kunt u zeer zeker alle kanten op. U kunt kiezen uit verschillende keuken teksten, denk aan een leuke spreuk, maar ook een eigen tekst is mogelijk, zoals het recept van oma’s appeltaart. Naast teksten muurstickers kunnen ook afbeeldingen uw keuken heel goed verfraaien. De keuken muurstickers kunnen helemaal worden aanpast aan uw smaak. Formaat, lettertypes en wel 30 verschillende kleuren sticker-folie maken dat er altijd iets naar uw smaak tussen zit. De muurstickers voor in de keuken zijn makkelijk te plaatsen op uw muur en geschikt voor vrijwel alle ondergronden.


Keukenstickers voor alle ondergronden

Gladde muren en glasvezelbehang zijn ideaal voor het bevestigen van de keuken muurstickers. Mocht u in uw keuken een wat ruwere muur hebben, dan kunt u in plaats van muurstickers beter kiezen voor onze sjabloon-folie. Deze zijn eveneens makkelijk te bevestigen en geven u bovendien de mogelijkheid verschillende kleuren latex muurverf in één sjabloon te gebruiken.