• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Keukenteksten op muurstickers

 

Je bent op zoek naar mooie interieurteksten? En met name opfleuring in je keuken? Waarschijnlijk heb je ze al eens voorbij zien komen: keukenteksten op een muursticker zijn namelijk een origineel en trendy alternatief voor het ouderwetse tegeltje in de keuken.

 

Een mooie plek voor je muurstickers met keukenteksten?

Boven de eettafel, het koffiezetapparaat of naast het keukenraam? Met onze muurstickers  keukenteksten kun je zeer zeker alle kanten op. Je hebt de keuze uit verschillende keukenteksten;  denk aan een leuke spreuk, maar ook een eigen tekst is mogelijk, zoals het recept van oma’s appeltaart. Naast keukenteksten kunnen ook afbeeldingen op muurstickers je keuken heel goed verfraaien. De keukenteksten op de muurstickers kunnen helemaal worden aangepast aan je eigen smaak. Formaat, lettertypes en wel 30 verschillende kleuren sticker-folie maken dat er altijd iets naar jouw keuze tussen zit. De muurstickers voor in de keuken zijn makkelijk op je muur te plaatsen en zijn geschikt voor vrijwel alle ondergronden.

 

Keukenteksten op stickers voor alle ondergronden

Gladde muren en glasvezelbehang zijn ideaal voor het bevestigen van de keuken muurstickers. Mocht je ter plekke wat ruwere muren hebben, dan kun je in plaats van muurstickers beter kiezen voor onze sjabloonfolies. Deze zijn eveneens makkelijk te bevestigen en geven je bovendien de mogelijkheid verschillende kleuren latex muurverf in één sjabloon te gebruiken.