• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurteksten voor in uw Slaapkamer?

Kunnen de muren van uw slaapkamer een oppepper gebruiken? Verfraai dan nu uw muur met onze muurteksten voor de slaapkamer!


Onze slaapkamerteksten passen op elke ondergrond!

Uw slaapkamer is de meest persoonlijke kamer van het huis. Maak uw slaapkamer nog persoonlijker door het te decoreren met een mooie muurtekst. Slaapkamerteksten kunnen geheel naar uw smaak gemaakt worden. We hebben een uitgebreid assortiment aan toepasselijke teksten. U kunt kiezen uit verschillende formaten en kleuren. Ook bieden wij de mogelijkheid de muurteksten voor uw slaapkamer helemaal zelf te ontwerpen en bijvoorbeeld een afbeelding toe te voegen.


Muurteksten die geschikt zijn voor alle soorten muren

Onze slaapkamerteksten zijn te plaatsen op alle ondergronden. De muurstickers hebben een gladde ondergrond nodig. Gladde muren en glasvezelbehang zijn daarom uitermate geschikt. Voor ruwere ondergronden zult u gebruik moeten maken van onze sjablonen die u kunt tamponneren met latex. Dit heeft als bijkomend voordeel dat u nog meer keuze uit kleuren heeft. De sjablonen kunt u invullen met elke kleur latex van de bouwmarkt. De muurteksten en sjablonen zijn beiden eenvoudig te bevestigen, dus u heeft resultaat in een handomdraai!