• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Slaapkamerteksten op muurstickers?

 

Kunnen de muren van je slaapkamer een oppepper gebruiken? Verfraai die dan nu met mooie interieurteksten; in dit geval onze slaapkamerteksten!

 

Onze slaapkamerteksten passen op elke ondergrond! Je slaapkamer is de meest persoonlijke kamer van het huis. Maak je slaapkamer nog persoonlijker door het te decoreren met een mooie interieurtest. Slaapkamerteksten kunnen geheel naar jouw keuze gemaakt worden. We hebben een uitgebreid assortiment aan toepasselijke slaapkamerteksten.

 

Je kunt kiezen uit verschillende formaten en kleuren. Ook bieden wij de mogelijkheid de muurstickers voor je slaapkamer helemaal zelf te ontwerpen en bijvoorbeeld een afbeelding toe te voegen. Slaapkamerteksten die geschikt zijn voor alle soorten muren Onze slaapkamerteksten zijn te plaatsen op alle ondergronden. De muurstickers hebben een gladde ondergrond nodig. Gladde muren en glasvezelbehang zijn daarom uitermate geschikt.

 

Voor ruwere ondergronden zal je gebruik moeten maken van onze sjablonen die je kunt tamponneren met latex. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je nog meer keuze uit kleuren hebt. De sjablonen kun je invullen met elke kleur latex van de bouwmarkt. De muurstickers en sjablonen zijn beiden eenvoudig te bevestigen, dus je hebt resultaat in een handomdraai!