• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Woonkamerteksten op een muursticker of verfsjabloon

Een woonkamertekst is er voor, om uw woonkamer nog net dat beetje extra sfeer mee te geven. Op zoek naar een uniek modern interieur voor uw woonkamer? Dan is een muursticker woonkamer tekst echt iets voor u. Door een woonkamertekst van Mooi op de Muur zult u meer waarde hechten aan uw woonkamer, omdat de teksten van persoonlijk tot algemeen kunnen zijn en eventueel ook naar uw eigen ontwerp.


Wat is nou eigenlijk een woonkamertekst?

Een woonkamertekst geeft u de mogelijkheid om een bepaalde ruimte op te fleuren. Door middel van een sticker die op de wand wordt geplakt kunt u op deze manier de mooiste decoraties op de wand toveren. De woon kamer tekst is een tekst die gesneden wordt uit folie, deze kan in 32 kleuren worden geleverd! Deze folie wordt op de ondergrond vastgeplakt. De matte en gladde folie is echter niet geschikt voor ruwe ondergronden. Voor de ruwe ondergronden gebruiken wij dan ook sjabloon folie voor het creëren van een woonkamertekst. Stickers die gemaakt zijn met behulp van de sjabloon folie worden niet geverfd maar getamponneerd met onverdunde latexverf.


Ruim assortiment aan woonkamerteksten

Bij ons heeft u de keuze uit een groot woonkamerteksten assortiment. Ingedeeld in diverse catogerieen voor een duidelijk overzicht en met meer dan 400 klanten impressie foto's. Naast het standaard pakket dat wij aanbieden kunnen ook nog uw eigen tekstontwerp maken als woonkamertekst.