• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers Kinderkamer

Een kinderkamer is de meest veelzijdige kamer van het huis. Het is er om te slapen en om te spelen. Met Mooiopdemuur muurstickers voor de kinderkamer kunt u dus alle kanten op!


Diverse Muurstickers voor in uw Kinderkamer

Ons assortiment muurstickers voor in de kinderkamer is zeer uitgebreid. Ook de babykamer komt ruim aan bod. U kunt kiezen uit verschillende toepasselijke teksten en zelfs uw eigen teksten voor uw kinderkamer muurstickers maken. Onze kinderkamer afbeeldingen zijn ook zeer divers. Het favoriete dier van uw kind of misschien een boot of vlieger, of wat dacht u van een groeiladder om de groei van uw kind te kunnen bijhouden? Zowel teksten als afbeeldingen kunnen tijdens de creatie van uw muursticker gecombineerd worden.


Zeer uitgebreid assortiment!

Met de kleuren van de muurstickers voor uw kinderkamer kunt u vele kanten op. De folie waar de kinderkamer muurstickers van gemaakt worden is leverbaar in wel 30 verschillende kleuren! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om twee kleuren met elkaar te combineren. Uw muursticker kan dus probleemloos aan uw wensen en het interieur van de kinderkamer worden aangepast. Daarnaast is het bij Mooi op de Muur mogelijk om uw eigen muurstickers te ontwerpen!