• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers Kinderkamer

 

Van harte welkom op onze baby- en kinderkamerpagina!

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen overstag om muren te decoreren. Natuurlijk kan dat heel mooi over komen op de manier zoals de meesten onder ons gewend zijn, bijvoorbeeld door middel van een schilderij, een foto of wellicht een sprookjesbehang. Mooie muurstickers, nu specifiek voor een babykamer of kinderkamer, zijn al een aantal jaren ook een niet meer weg te denken begrip. Je hoeft geen gat meer in de muur te boren of je te storen aan scheef hangende lijsten. Bovendien kun je met een muursticker alle kanten op.

 

Muurstickers kinderkamer kunnen als het ware ook “meegroeien” met je kleintje door na een bepaalde tijd de sfeer aan te passen bij de leeftijd. Bijna alles is mogelijk. En het bevestigen van zo’n muursticker is ook nog eens heel eenvoudig. Ben je trouwens op zoek naar een origineel (kraam)cadeau? Geef dan eens een cadeaubon van mooiopdemuur.nl Teksten en afbeeldingen Ook voor baby- en kinderkamer hebben we toepasselijke teksten die te verkrijgen zijn in verschillende afmetingen, lettertypes en kleuren. De teksten zijn behalve in het Nederlands ook te verkrijgen in het Engels. Daarnaast hebben we diverse leuke afbeeldingen die de muur kunnen opfleuren. Denk maar eens aan muurstickers dieren; we hebben de keuze uit een enorme dierentuin! Maar ook honden, poezen, paarden, vogels en vlinders vullen ons assortiment. Zelfs de dinosaurussen en draken uit een ver verleden staan er bij ons nog volop tussen, aangezien die zeer geliefd bij de kleintjes zijn. Ook goed lopend zijn onze groeimeter muurstickers, een speelse manier om de lengte van uw kindje(s) bij te houden.

 

Ook voor baby- en kinderkamer hebben we een enorme keuze aan onder andere kleurrijke bomen en takken, met of zonder uiltjes, aapjes en andere dieren. Tevens hebben we ook een aantal mooie en lieve tekstmuurstickers. Je kunt ook uit muurstickers kinderkamer kiezen waarbij tekst en beeld gecombineerd zijn. Je kunt onder andere de muursticker voor de babykamer ook zelf ontwerpen, wat nog meer creativiteit biedt. Je kunt bijvoorbeeld een zelfbedachte tekst op een speelse manier tot uitdrukking brengen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! En dus keuze genoeg om een baby- of kinderkamer een aparte, warme uitstraling te geven.

 

Uiteenlopende formaten en wel 31 verschillende kleuren folie De stickers zijn geheel aan te passen aan je voorkeur en de ruimte die je op de muur hebt. Onze muurstickers kinderkamer zijn te verkrijgen in uiteenlopende formaten. Voor een echte eyecatcher kies je voor het grootste formaat, maar als je wat subtieler op de baby- of kinderkamer te werk wilt gaan, dan kunnen onze kleinere formaten weer beter geschikt zijn. Behalve het formaat, is de kleur (of zijn de kleuren) natuurlijk van belang. Als je een aanvulling zoekt in die kinderkamer, dan moet het uiteraard goed te combineren zijn met het interieur dat er al aanwezig is. Dat kan geen probleem worden, aangezien je bij ons de keuze hebt uit wel 31 verschillende kleuren folie. Bij sommige muurstickers kun je zelfs twee gecombineerde kleuren kiezen. Wij bieden daarnaast op onze website als extra service de mogelijkheid de door jou gekozen kinderkamer muursticker te bekijken op de kleurachtergrond die overeenkomt met de kleur van je muur. Zo kun je een goed beeld vormen van hoe het uiteindelijke resultaat er uit komt te zien. De muurstickers kinderkamer hebben bewust een eigen categorie gekregen. Een kinderkamer is de meest veelzijdige kamer van het huis. Hier wordt geslapen en gespeeld.

 

Naast ons enorme aanbod muurstickers kinderkamer bieden wij zoals gezegd ook de mogelijkheid om zelf je muursticker te ontwerpen. Als je creatief en origineel wilt zijn met je muurdecoratie, dan is dit je kans! Zelf een muursticker ontwerpen is natuurlijk extra leuk. Daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos. Een muursticker ontwerpen voor de baby- en of kinderkamer betekent dat je eigen keuze aan teksten kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld je meest favoriete teksten van Annie M.G. Schmidt of bepaalde kreten uit tekenfilms. Maar misschien heb je zelf de prachtigste teksten voor je pasgeborene gemaakt! Je hebt bij ons keuze uit tientallen verschillende lettertypes. En je kunt de teksten behalve horizontaal ook verticaal plaatsen. De teksten kunnen eveneens gecombineerd worden met een afbeelding. Er is keuze uit 31 verschillende kleuren folie. Met het ontwerpen van een muursticker kun je het sober houden, maar je kunt de zinnen ook spelenderwijs plaatsen. Een eigen muursticker maken wordt in no time zo een heel avontuur! Bij ons is het ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker voor de babykamer of kinderkamer uit ons assortiment te laten maken terwijl je zelf geniet van een kopje koffie of thee. Je gaat dan namelijk in de meeste gevallen meteen naar huis met je sticker en toebehoren en vermijdt de wachttijd van een postverzending. Eenvoudige bevestiging muurstickers

 

Muurstickers kinderkamer zijn eenvoudig te plaatsen en geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Gladde muren en glasvezelbehang zijn met name ideaal voor het bevestigen van de muurstickers. Wil je zeker weten of die muur in je kinderkamer geschikt is voor muurstickers? Kijk dan op onze website bij ondergronden . Hier wordt overzichtelijk weergegeven welke mogelijkheden er zijn bij iedere muursoort. Mocht je overgaan tot het bestellen van een muursticker? Dan krijg je gratis een montagespatel meegezonden. Daarnaast bieden wij de optie om muurstickertape erbij te bestellen. Op onze website vind je een montagefilm waar in duidelijke taal wordt uitgelegd hoe je te werk gaat voor een mooi resultaat. Verfsjablonen Ben je op zoek naar muurstickers kinderkamer voor een grove muur? De folie die gebruikt wordt voor muurstickers is absoluut niet flexibel en zal dus niet hechten aan die muur. Maar geen nood, verfsjablonen dienen zich aan als de perfecte oplossing voor dit probleem. Onder grove muren verstaan wij structuurverf, spackspuitwerk en lichte spachtelputz. Ook glasvezelbehang valt onder grove muren, maar vormt de uitzondering op de regel, omdat deze ondergrond ook geschikt is gebleken voor muurstickers. Bij spackspuitwerk en spachtelputz raden wij je aan eerst de muur de fixeren en te schilderen voor een betere hechting van de sjabloonfolie. Op deze manier zullen de muurteksten-verfsjabloon-sjabloon scherper op de muur te voorschijn komen. Een sjabloon maak je door sjabloonfolie in te schilderen met onverdunde latexverf voor binnenshuis. Met een tamponneerkwast kleur je de sjablonen in. Het bijkomende voordeel van de sjablonen is dat je zelf de kleur kunt bepalen. Je kunt er zelfs voor kiezen om verschillende kleuren te combineren. De muurteksten-verfsjabloon-sjabloon zijn uiteraard ook geschikt voor je gladde muren. Ook de werkwijze bij verfsjablonen kun je bekijken in een montagefilm .

 

Durf je de uitdaging aan?

Ben je na het lezen van deze tekst nieuwsgierig geworden naar onze muurstickers kinderkamer en de andere? Neem dan nu een kijkje bij ons uitgebreide assortiment hoge kwaliteit muurstickers of ontwerp zelf een muursticker! Dit alles is het overwegen waard: hoe sta je tegenover de inrichting van je baby/kinderkamer? Raak je eerdaags gehecht aan een goed gehechte muursticker kinderkamer of ga je zomaar een sticker kopen? Met zorg en beleid een mooi Nederlands product aanschaffen/tot stand brengen voor een eerlijke en goede prijs; een product dat wij dagelijks versturen vanuit ons atelier aan De Steiger 24 in Almere Haven. De Steiger waar jij ook zelf “aan kunt leggen” om samen met ons je eigen muurstickerontwerp te maken. Da’s een goede beslissing! Let wel… ons bedrijf zit aan De Steiger in Almere, maar wij hebben door ruim 10 jaar ervaring zelf geen steiger meer nodig (figuurlijk gezien).