• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Piraten & Ridders

Onderstaande artikelen zijn leverbaar in 30 muursticker kleuren of een sjabloon

19 producten

19 producten

Piraten en ridders

Piraten en ridders spreken bij menig kind (en volwassene) tot de verbeelding. Met de geschiedenis en wat fantasie kunnen de mooiste verhalen tot leven gewekt worden. Vele boeken en Hollywood blockbusters hebben de grootste helden voortgebracht. Dan is het niet verwonderlijk dat dit sporen achterlaat in de kinderkamer. Wij bieden daarom verschillende muurstickers kinderkamer aan om de muren te decoreren met piraten en ridders.

 

De muurstickers staan perfect in de jongens slaapkamer of in de slaapkamer van een stoere meid! Ridders te paard, piratenvlaggen en torens van kastelen, voor ieder wat wils! Ook hebben wij wandstickers van groeimeters, gecombineerd met een afbeelding in dit thema.

 

De muurstickers kinderkamer bieden wij aan in verschillende formaten, zodat het altijd past op het plekje op de muur dat u ervoor in gedachte had! En natuurlijk kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren. Maak uw keuze uit een van onze 32 kleuren folie en de interieursticker past altijd mooi in de kinderkamer. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een verfsjabloon in plaats van muursticker! Maak nu uw kind blij met een stoere piraten of ridder muursticker!

winScroll