• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Bomen en takken

Tak- en boomstickers

Je hebt mensen met planten op de vensterbank, zo heb je ook mensen die bomen op de muur plakken. Het één sluit het ander natuurlijk niet uit! Wees origineel en verfraai uw muur met een van onze boomstickers!

 

Ruim en divers aanbod aan boomstickers

Onze boomstickers zijn er in diverse stijlen en formaten, op die manier is er voor ieder wat wils. U kunt uiteraard kiezen voor een boomsticker die bij uw eigen interieur past. Zo kiest u in de woonkamer misschien voor een van de klassieke of moderne boomstickers, terwijl in de kinderkamer wellicht een grappige of sierlijke versie beter op zijn plaats is. Naast stickers van bomen kunt u kiezen voor een ontwerp met takken of sierstruiken. Daarnaast beschikken wij ook over een mooi assortiment aan Bloemen die ook tot de mogelijkheden behoren. In onze fotogalerij vindt u klanten foto's van mensen die u voorgingen en kunt u wellicht inspiratie opdoen voor de locatie van uw eigen boomsticker.

 

Gemakkelijk te bevestigen

Onze boomstickers worden gemaakt van matte folie die verkrijgbaar is in maar liefst 30 verschillende kleuren. Deze folie is makkelijk te bevestigen op vrijwel elke ondergrond. Gladde muren en glasvezelbehang zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van de boomstickers. Mocht u nu een muur hebben van ruwer materiaal dan hebben zijn er als alternatief sjablonen leverbaar. Deze sjablonen zijn in te tamponneren met een kwast en een kleur latex van uw keuze, welke u bij elke bouwmarkt kunt uitkiezen.