• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurstickers Zakelijk

 

Dit wordt beslist geen vervelend klusje. Even weg van de kantoordrukte!  Je bent hier beland op de homepagina van Muurstickers Zakelijk. Door te klikken op een van de verschillende rubrieken Zakelijk, krijg je een prachtig aanbod van muurstickers te zien. Wil je je eigen bedrijfslogo op een muursticker, een tekst die puur zakelijk is, een muursticker op melkglasfolie als decoratieve afscheiding, een perspex muurpaneel of wil je zelf de tekstregels maken voor je muursticker? Hoe dan ook: je zult beslist hoge ogen gooien met eender welke nieuwe en moderne uitstraling in je kantoor, werkruimte aan huis of werkplaats.

 

Ruim en divers overzicht

Onze muurstickers zakelijk zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. Daarnaast kun je de kleurstelling zo aanpassen dat deze bij de inrichting van je kantoor of werkplaats past. Naast de stijlvolle en klassieke designs zijn er ook zeer sierlijke muurstickers te leveren. Met onze unieke ontwerptool is het mogelijk om je muursticker zakelijk zelf te ontwerpen en te bewerken. Je laat dan als het ware jouw ontwerp van teksten of tekeningen naadloos aansluiten op je eigen smaak. Bekijk de foto's van klanten in ons uitgebreide overzicht om meer inspiratie op te doen.

 

Door iedereen gemakkelijk zelf te bevestigen

Muurstickers zakelijk worden geleverd met een instructieblad. Meegeleverd wordt een bevestigingsspatel die er voor zorgt dat het monteren van je muursticker niet fout kan gaan. De matte folie waarvan de sticker is gemaakt, is verkrijgbaar in maar liefst 30 verschillende kleuren. Je kunt deze folie bevestigen op elke gladde ondergrond. Gladde muren en glasvezelbehang zijn daarom zeer geschikt voor deze muurstickers. Het kan zijn dat je muur ruwer materiaal bevat. In dat geval dien je te kiezen voor sjabloonfolie, die je kunt tamponneren met een kwast en een kleur latex naar keuze, te verkrijgen bij alle bouwmarkten.

 

Alles staat uitgebreid vermeld onder op onze site. Op welk niveau je ook aanklikt, altijd staan er beneden aan de pagina icoontjes met uitleg over de bewerking van verschillende ondergronden en daarnaast de montage films.We wensen je veel plezier op je zoektocht en blijf dus vooral niet hier hangen op Muurstickers Zakelijk.

 

Graag vermelden we hierbij nog even dat je voor Autobelettering beter even kunt kijken bij ons beletteringsbedrijf decotopvorm.nl

We hebben daar een uitgebreide collectie klantenfoto’s op staan.