• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Muurtekst: een mooie toevoeging aan uw woning

Muurteksten verzorgen wij in alle soorten en maten. Muurstickers, muursjablonen, afzonderlijke letters, etc.. Kortom voor muurtekst bent u bij ons aan het goede adres! Met een keuze uit ruim 1000 muurteksten en sjablonen hopen wij u van dienst te kunnen zijn. Onze muurteksten zijn in 30 diverse kleuren aan te leveren.

U kunt kijken naar de verschillende rubrieken die leuke muurteksten bevatten voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Ook zakelijke teksten behoren tot de mogelijkheden voor muurtekst. U heeft keuze uit verschillende teksten, formaten, lettertypes en kleuren. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van muurtekst. Zo bent u altijd origineel! Om een goede indruk te krijgen, hebben wij foto's van tevreden klanten op de website geplaatst.

Muurteksten voor alle ondergronden

Voor alle ondergronden is een geschikte muurtekst verkrijgbaar. Muurstickers hechten perfect Gladde muren en glasvezelbehang. Heeft u een grovere muur, dan kunt u gebruik maken van onze sjablonen. Voor een driedimensionaal effect bij uw muurtekst hebben wij muurpanelen, MDF figuren en afzonderlijke letters. Kortom, wij hebben een uitgebreid assortiment muurtekst, dus voor ieder wat wils!