• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Mooie Tekst op de Muur?

Teksten kunnen ontroerend, grappig of toepasselijk zijn. Als tekst op de muur geplaatst wordt, kan het ook nog eens dienen als mooie decoratie in uw huis.

Voor de verschillende vertrekken in uw huis hebben we toepasselijke teksten, die u uit kunt laten uitvoeren in verschillende formaten, lettertypes en kleuren. We hebben wel 30 verschillende kleuren folie voor als u de tekst op de muur wil laten uitvoeren als muursticker. De muurstickers zijn geschikt voor bijna alle gladde muren en glasvezelbehang. Mocht er sprake zijn van een ruwere ondergrond, dan kunt uw tekst op de muur laten uitvoeren als sjabloon. Wilt u een impressie van tekst op de muur krijgen, kijk dan ook in de fotogalerij op onze website.

Zelf Tekst op de Muur ontwerpen?

Mocht u zelf uw tekst op de muur willen ontwerpen, dan kan dat ook. Die ene regel uit uw favoriete lied, een regel uit een mooi gedicht of wellicht een eigen quote, het kan allemaal. Naast de bovengenoemde mogelijkheden kunt u uw creativiteit de vrije hand geven. U kunt bijvoorbeeld de tekst draaien of verticaal plaatsen. U kunt er zelfs voor kiezen uw tekst op de muur te vergezellen van een afbeelding.