• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Verfsjablonen: als uw muur te grof is voor een Muursticker

Neem dan een sterk hechtende sjabloon om toch uw wens te vervullen voor een mooie muurdecoratie, wandtekst, baby-en kindergedicht en nog veel meer verrassende artikelen. Een sjabloon is er voor, om uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, babykamer, keuken nog net dat beetje extra sfeer mee te geven. Onze sterk hechtende sjablonen kunnen gemonteerd worden op alle licht ruwe ondergronden en natuurlijk ook gladde ondergronden, waar u met latex muurverf uw eigen trendy kleur kunt bepalen. Een sjabloon is geschikt voor o.a. glasvezelbehang, licht spachtelputz, gespoten muren, structuurverf of gladde muren. De sjabloon is zeer flexibel en neemt de vorm van de ondergrond aan waardoor het onderlopen van de verf niet mogelijk is. Tevens kunt u een keuze maken uit 30 diverse folie kleuren die alleen op gladde ondergronden kunnen worden gemonteerd.

Wat is nou eigenlijk een sjabloon?

Een sjabloon geeft u de mogelijkheid om een bepaalde ruimte op te fleuren. Door middel van een sjabloon die op de muur wordt geplakt en vervolgens wordt ingetamponneerd met latex muurverf kunt u op een eenvoudige en veilige manier de mooiste decoraties op de muur creeeren.Dit is handig wanneer uw muren niet geschikt zijn voor muurstickers, maar ook gewoon omdat op deze manier het sjablonn meermaals te gebruiken is. Bekijk onze video-instructie film sjabloon en zie hoe eenvoudig het is om een sjabloon te monteren en te tamponneren.

Ruim sjabloon assortiment

Bij ons heeft u de keuze uit een groot sjabloon assortiment. Ingedeeld in diverse catogerieen voor een duidelijk overzicht en met meer dan 400 klanten impressie foto's. Naast het standaard pakket dat wij aanbieden kunt u ook nog uw eigen tekstontwerp maken op een sjabloon of muursticker. Klik hier voor een eigen tekstontwerp.

Direct naar het verfsjabloon van uw keuze:

Heeft u duidelijk een voorkeur voor een bepaald type verfsjabloon dan kunt u via onderstaande linkjes snel naar uw keuze, onze top 3 verfsjablonen:

Uiteraard kunt u de muursjablonen in elke ruimte in uw huis of kantoor gebruiken zodat overal een uniek stukje eigenheid gemaakt kan worden.