• Verzending binnen 48 uur
  • Muurstickers & Sjablonen
  • Ook voor ruwe ondergronden

Uniek wanddecoratie in uw woning?

Wanddecoratie is er in alle soorten en maten. Maar heeft u al eens gedacht aan muurstickers op uw wand?

Deze vormen van wanddecoratie bieden een creatief alternatief voor traditionele wanddecoratie. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment wanddecoratie geschikt voor vrijwel alle denkbare ondergronden. Muurstickers zijn te plaatsen op gladde muren en glasvezelbehang. Voor ruwe ondergronden kunt u gebruik maken van onze sjablonen. Maar onze opties voor wanddecoratie houden hier niet op. Ook bieden wij muurpanelen en houten MDF figuren.

Onze muurstickers zijn leverbaar in wel 30 verschillende kleuren, waarvan u er zelfs twee kunt kiezen om te combineren in een muursticker. Kiest u een sjabloon als wanddecoratie, dan is het aantal kleuren oneindig, aangezien u de sjablonen zelf inkleurt met verf.

Zelf uw wanddecoratie ontwerpen?

Naast onze talloze teksten en afbeeldingen, bieden wij u ook de mogelijkheid uw wanddecoratie zelf te ontwerpen. Dat betekent dat u de wanddecoratie kunt aanpassen aan uw wensen - denk aan formaat en kleur - maar u kunt ook geheel nieuwe wanddecoratie ontwerpen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een toepasselijke quote, het refrein uit uw favoriete songtekst, of wellicht een zelfgeschreven gedicht. U kunt de tekst ondermeer draaien, vertikaal plaatsen of voorzien van een afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos!